«Retir experiencial, de silenci, música i interioritat»

«Retir experiencial, de silenci, música i interioritat»

Camí a la presència, un viatge a experimentar la vida amb més qualitat i intensitat, quelcom per aplicar al nostre dia a dia


Massa sovint manquen espais en el nostre dia a dia que ens ajudin a donar un sentit veritable a tot plegat o senzillament volem anar afinant el nostre instrument i no sabem com. Intuïm que hi ha alguna cosa més i ens costa posar-hi nom. Ens agradaria compartir espais profunds i importants amb altres persones però no és senzill trobar-los, tot passa molt de presa.

Has de saber que hi ha altres mirades i actituds que ens poden ajudar a obrir portes i finestres en el nostre món interior. A veure o descobrir coses que estan al nostra abast però no veiem, s’escapen. Aturar-se, escoltar i contemplar, és un primer pas necessari i ara pot ser un bon moment. 

Ho intentarem d’una forma senzilla i saludable, no cal saber res. El silenci i la quietud son una gran porta. És un bon moment per regalar-nos un recés, una aturada i en comunitat. Un «reset» per tornar a començar.

Proposta: Passarem dos dies convivint un màxim de 15 persones, serem una petita comunitat, a l’hostal Emphasis, al poblet de Casserres, un lloc fet amb molt d’amor, molt acollidor amb cura dels detalls i amb tot el confort necessari on menjarem coses delicioses i sanes.
Cada dia tindrem un cronograma que ens dirà en tot moment que hem de fer. Compartirem silencis, activitats, passejades… també gaudirem d’estones de  temps personal, repartit en diferents hores del dia.
Buscarem en tot moment la presència i l’atenció plena per mica en mica abaixar les revolucions de la nostra ment i desvetllar el que s’amaga darrera el soroll.
Data: 24/25/26 de maig. Arribada al vespre del divendres 24 fins el diumenge 26 a la tarda


Lloc: Hostal Emphasis, Casserres (molt a prop de Berga)
www.emphasiscasserres.com

Preu: 250€ inclou: Activitats + 2 nits amb cambra compartida (de 2 a 3 persones) en habitacions molt confortables i úniques + pensió complerta, 6 àpats.
Menjar; Cuina vegetariana deliciosa i de proximitat

Preinscripció (places limitades): Caldrà escriure un emal abans del día 16 de maig a retirs@natxotarres.cat o enviant missatge al WhatsUp 670 280 711. Després es donaran les dades per a fer efectiu el pagament, com arribar i què cal portar.

Edats recomanades: A partir de 18 anys sense límit d’edat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *