Per si vols saber una mica més sobre mi…

Participació a l’ofici de viure de Garspar Hernández

L’any 2017 vaig ser convidat pel Gaspar Hernàndez, al qui conec i admiro com a periodista, escriptor i comunicador, a parlar al seu programa. «l’ofici de viure», sobre el «silenci, la música i l’interioritat». Potser aquest breu video et serveix per anar ententent de què parlo quan em refereixo a aquests termes.

Entrevista a l’Ofici d’educar d’Elisabet Pedrosa 2019

Entrevista al prograa l’Ofici d’educar que ens dona altres persepectives i mirades sobre l’educació. Una entrevista on parlo de la meva infantesa i sobre l’acompanyament als meus fills

El Natxo Tarrés, líder 25 anys del grup Gossos, de petit se sentia com un extraterrestre, però la música el va salvar perquè amb ella va trobar com expressar-se i el seu talent musical. Feliç i agraït dels pares que ha tingut, se sent regalat amb l’experiència intensa de tenir fills. Conscient, sensible i implicat amb l’educació i la transformació social ens convida a IREHOM, l’Institut de Recerca Holística de Montserrat, per saber què inspira i motiva la seva vida a hores d’ara, i quin és el projecte educatiu i de país que s’imagina. I acabem amb el músic José Luis Santiso i «Torna-la a posar».

Entrevista Molt Personal – Canal Taronja 2019

Ha estat el solista del grup Gossos durant 25 anys i ara dedica la seva vida a la musica, a l’ensenyament i a comunicar als altres tot allò que ha anat aprenent al llarg dels anys. La contemplació, la música i la comunicació són els protagonistes de la seva vida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.